Skip links

DRVENI NAMEŠTAJ

Kvalitet bez kompromisa!

DRVENI NAMEŠTAJ

Nameštaj po meri proizvodimo od materijala najvišeg kvaliteta

Proizvodimo nameštaj od punog drveta (100% masiv hrasta, bukve, jasena, trešnje, oraha, jele, smreke,..) ili u kombinaciji sa furniranim ili farbanim medijapanom, šper pločom, voplemenjenom ivericom,..
Sav prateći materijal i oprema u izradi nameštaja je od najpoznatijih svetskih firmi, tako da je funkcija nameštaja maksimalno konforna.

Iskustvo i ljubav prema drvetu kao alfa i omega kvaliteta

Uđite u prazan stambeni prostor i vaš um počinje automatski da luta: Gde bi sofa najbolje odgovarala? Šta ćemo sa kuhinjom i stolom za ručavanje? Polica za moje omiljene knjige? Nijedan dom nije kompletan bez nameštaja, čak i kad je to samo par osnovnih elemenata – nekoliko stolica i krevet. Dizajn nameštaja koji odaberete govori puno o vama – vašoj ličnosti i vašem izboru, a vašem prostoru daje unikatni izgled.

Bez obzira kakav je dizajn vašeg nameštaja od drveta, on je uvek u modi. Bilo da je reč o kolonijalnom, minimalističkom, orijentalnom, rustičnom ili modernom dizajnu – možemo da kreiramo nameštaj za gotovo svaki stil. Drveni nameštaj je poseban pre svega zbog teksture drveta, prirodnog izgleda i topline kojom krasi vaš dom, dok ga drugi vole zbog udobnosti, praktičnosti i finoće drvenog nameštaja. Verujemo u njegovu istinsku lepotu, izdržljivost i bezvremenost.

DRVENI NAMEŠTAJ

Zašto odabrati drveni nameštaj kompanije BEMMAN?

Drveni nameštaj unosi osećaj prirode u vaš dom, čineći ga prijatnijim i domaćinskim. Takođe, drveni nameštaj je čvršći i pouzdaniji od ostalih materijala. Kvalitet drveta koji se koristi u dizajnu drvenog nameštaja predstavlja brigu za sve kupce nameštaja. Sav naš nameštaj prolazi kroz višestruke provere kvaliteta i nudimo vam petogodišnju garanciju, ali će drvo trajati vekovima!

DRVENI NAMEŠTAJ

Nameštaj po Vašoj želji i meri u skladu sa stilom (rustik, klasik, moderan,..) i ostalim detaljima enterijera kupca

Kupci Bemman proizvoda, najčešće zahtevaju da im nameštaj bude u skladu sa drvenom stolarijom, sobnim vratima, elementima enterijera,.. što je i Bemman-ova posebna prednost.

Kuhinja, plakar, spavaća soba, kabinet, trapezarija , garderoba, mogu da imaju iste kapitele, konzole, filunge i mnoge druge detalje kao i ulazna vrata, sobna vrata, zidni paneli i drugi elementi enterijera.

Iskustvo i ljubav prema drvetu kao alfa i omega kvaliteta

Vrlo dobro znamo da je cena bitna, pa zato imamo jedinstvene direktne odnose sa našim klijentima – bez posrednika ili veletrgovaca koji bi povećali troškove. To znači da vam možemo ponuditi nenadmašne cene za proizvode visokog kvaliteta kakve bismo želeli i u našim domovima.

BEMMAN proizvodi različite vrste nameštaja (kuhinje, sve vrste stolova, plakare, kompletne spavaće sobe, predsoblja, pultove, stepeništa…) prema prilagođenom dizajnu, odgovarajući i na najzahtevnije posebno dizajnirane komade ili kombinacije boja. Svaka komponenta BEMMAN nameštaja odnosno korpus, police i frontovi mogu da se izrade od 100% čvrstog drveta prema projektu klijenta. Trenutno veoma mali broj fabrika može proizvesti nameštaj ovakvog kvaliteta.
Drvene kapije sa automatskim zatvaranjem, drvene ograde, ograde terasa i baštenski nameštaj su takođe deo BEMMAN proizvodnje.
Sav nameštaj marke BEMMAN je takvog kvaliteta da će ga koristiti generacije i generacije..

pitanja za tihos

Najčešća pitanja?

Naši proizvodi su napravljeni da traju večno!
Zahvaljujući punom ciklusu u proizvodnji: od izbora drveta u šumi preko izrade gotovog proizvoda, isporuke i ugradnje u sopstvenoj režiji-bez posrednika. Nudimo apsolutnu garanciju i povoljnu cenu za svaki svoj proizvod.

Drveni nameštaj je čvršći i pouzdaniji od ostalih materijala.
Kvalitet drveta koji se koristi u dizajnu drvenog nameštaja predstavlja brigu za sve kupce nameštaja. Sav naš nameštaj prolazi kroz višestruke provere kvaliteta i nudimo vam petogodišnju garanciju, ali će drvo trajati vekovima!

Radimo sa svim vrstama pločastih materijala, punog drveta ili u kobinaciji ta dva materijala. Takođe, možemo napraviti u bilo kojem dizajnu, rasporedu i funkciji, kao i mehanizmu.

Hrast je etalon tvrdoće, jačine i dugovečnosti!

Elitni objekti imaju visoke zahteve po pitanju kvaliteta, dizajna, dugovečnosti, a proizvodi od hrasta ispunjavaju sve te uslove (zahteve).

Imate pitanje
za nas?

Možete nas kontaktirati putem e-maila, pozivom na telefon ili popuniti kontakt formu na našem sajtu i zakazati konsultacije sa našim ekspertima.

Zakažite konsultaciju